Achtergrond

De Mooiste Muziekclub is een initiatief van Carmen van Haren.

“In mijn Muziek en Spel Atelier geef ik speelse muzieklessen op maat aan kinderen met en zonder een beperking. Wekelijks maak ik ook muziek met buurtbewoners én bewoners van een verpleeghuis. En ik bezoek mensen individueel, met ‘Muziek aan huis’. Samen muziek beleven vind ik één van de mooiste dingen in het leven.

Je eigen manier

Muziek is altijd een belangrijke speler in mijn leven geweest. Het gaf me als kind al een manier om me te ontwikkelen en te uiten. Ik geloof erg in ieders eigen manier van muziek beleven en muziek maken.

Leren aansluiten bij

Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van muziek, theater, zorg en welzijn. In 2013 begon ik met het geven van muziek- en dramalessen. Niet veel later startte ik met het Muziek en Spel Atelier. Ik heb mij gaandeweg bekwaamd in het omgaan met mensen met een kwetsbaarheid, zoals ASS, ADHD, Down Syndroom, Licht Verstandelijke Beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel, PTSS, HSP en Dementie. Door het leren kennen van mijn eigen kwetsbaarheid en kracht, kan ik vanuit veiligheid aansluiten bij de kinderen die ik ontmoet.

Het ritme van de seizoenen

Muziek verbindt en vormt een geweldig instrument voor zelfexpressie. Met de Mooiste Muziekclub vieren we elk seizoen. Zo zijn we verbonden met het ritme van het leven, met onszelf en elkaar”.

Bovenste foto is genomen tijdens De KunstKnuffel door De Schaapjesfabriek I Onderste foto is van muziekduo Katakat en gemaakt door Dennis Wisse